در شرکت بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام نمایندگی جنرال کدام شرکت برای فروش بیمه عمر و ثالث مناسب ترین است  شرکت بیمه دانا-دی-نوین-تجارت نو
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... دوست گرامی از آنجائیکه امر فروش بخصوص در صنعت بیمه نوعی مهارت بوده و دانش خود را می طلبد. لذا ابتدا در صورتیکه شما این مهارت را داشته باشید تقریباً 70 درصد در هر شرکتی موفق خواهید بود. حال اگر این مهارت با نام یک شرکت بیمه ای موفق با محصولات متنوع و خدمت رسانی مناسب و توانگری مالی بالا گره بخورد، قطعاً این موفقیت به حداکثر میرسد. پس ابتدا با بازنگری تواناییهای خود و سپس بررسی شرایط بیمه گران مورد نظر بهترین انتخاب را میتوانید داشته باشید. موفق باشید...