در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (140 امتیاز)
سلام اگر شخصی نماینده فروش بیمه عمر شود(شرکت بیمه پاسارگاد)، بیمه ی عمر بفروشد درصورتی که به کد برسد یانرسد به مدت 3تا6 ماه بنا به هردلیلی فروش نداشته باشد یا ادامه کارندهد تکلیفش چیست واگر بعد 6 ماه شروع مجدد نمایید مخصوصا از شهردیگری شروع کند باید ثبت نام مجدد داشته باشد یاخیر، و سقف فروش بیمه عمر برای نماینده فروش بیمه عمرچقدر است؟ (ممنون وسپاس) لطفا جواب حتی مختصر درسایت باشدمعذرت تشکر تشکر.
توسط (140 امتیاز)
لطفا جواب درسایت باشد تشکر.
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همکار گرامی سلام،وقت بخیر.

شما نگفتین که در چه شرکتی مشغول بکار هستین؟

هر شرکتی برای خودش،سیستم خاصی داره.

اگر نماینده فروش بیمه های عمر پاسارگاد هستین،لطفا در ساعات غیر اداری با من تماس بگیرین تا راهنمایی تون کنم.

میتونین بجز اون،در تلگرام هم پیغام بدین.

متشکرم