در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
کارگاه آموزش فروش بیمه عمر کجا خوبه ؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
کلاس های متعددی درباره موفقیت های فروش در بیمه عمر برگزار می شود که عمدتا با نام استاد یا عامل برگزاری آن کارگاه شناخته می شود. فارغ از عناوین و با حفظ احترام برای تمامی فعالین این عرصه، بیشتر کلاس های مذکور از جنبه انگیزشی خیلی قوی تر از سایر موصوعات دوره آموزشی است.

یادمان باشد بهترین آموزه ها را از تجربه می توان آموخت و بهترین آموزگار هم خود مردم هستند. هرچه در این کار کوشاتر باشید و اشتباهات و روش های گذشته را اصلاح کنید، هدف های نوک قله برای شما دستیافتنی تر به نظر می رسد.