در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
سلام.بیمه عمر پاسارگاد به صورت رایگان برای آموزش بیمه عمرکلاس گذاشت الان هم مارو به عنوان نماینده فروش به صورت بازاریابی استخدام کرده حقوقشم درصدیه یاهمون پورسانتی آیامیشه اطمینان کرد
1 پاسخ
توسط (2,570 امتیاز)
با سلام و احترام
بیمه پاسارگاد یکی از بهترین شرکت هایی است که در حوزه بیمه ای کشور فعالیت میکند و به قراردادی که با نماینده ها میبندد بصورت کامل پایبند است. البته بهتر است از کلیه حق و حقوق خود آگاه شوید تا درصورت ناآگاهی بعدا به شرکت ظنین نشوید.
موفق باشید