در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

چطوری می تونم بیمه تامین اجتماعی بخرم ؟
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام اگر شما در جایی مشغول به کار هستید از طرف کارفرما باید بیمه تامین اجتماعی شوید و در صورتی که به صورت آزاد کار می نمایید می توانید از بیمه های خویش فرما بیمه تامین اجتماعی مانند بیمه مشاغل آزاد ، بیمه اختیاری و...  استفاده نمایید

اطلاعات بیشتر در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری

و اگر منظور شما خرید سابقه بیمه تامین اجتماعی می باشد می تونید پاسخ وسال زیر را مطالعه نمایید