در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام خدمت شما ؛
با تشکر از سایت خوبتون .
اینجانب ،
از اسفند 1387 ، با کار در یک شرکت پیمانکار بیمه تامین اجتماعی شدم .
در بهمن 1388 ، در سن 27 سالگی مورد عمل جراحی تومور مغزی قرار گرفتم .
بعد از این تاریخ و پس از چند ماه استراحت مجددا به کارم ادامه دادم و مرتبا لیست بیمه رد میکردم تا بهار 93 که علائم بیماری تومور مغزی دوباره به شکل بسیار زیادی تشدید شد و تومور در سرم مجددا رشد کرد به طوری که توانایی کار کردن را از دست دادم و با نامه پزشک معالج جهت از کار افتادگی به کمسیون ارجاع شدم و کمسیون پزشکی از کار افتادگی کامل من را تایید کرد ولی تاریخ از کار افتادگی را تاریخ عمل اولم یعنی بهمن 88 اعلام کرد ( که من قبل از آن تاریخ 347 روز سابقه بیمه داشتم ، یعنی 18 روز کم داشتم ) در حالی که من بعد از بهمن 88 هنوز داشتم کار میکردم و لیست بیمه رد میکردم و در بهار 93 که مریضیم تشدید شد و دیگر قادر به کار کردن نبودم درخواست از کار افتادگی دادم که مدتی بعد از تشکیل کمسیون هم به دلیل وخامت حالم مورد عمل جراحی دوم قرار گرفتم و بعد از آن هم عوارض زیاد عمل و تومور که همچنان با آن دست و پنجه نرم میکنم .
با سرچ در اینترنت و سوال از چند نفر متوجه شدم که سازمان تامین اجتماعی باید تاریخ تشدید بیماری را ملاک عمل قرار دهد و از طریق شکایت به دیوان عدالت اداری شاید به نتیجه برسم .
چند سال است که به خاطر همین قضیه سرگردانم و بیمه ام را هم بدلیل اینکه نمیدانم باید چه کار کنم ادامه هم نداده ام .
خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید .
با سپاس از شما
1 پاسخ
توسط (1,790 امتیاز)
با سلام،  تشدید بیماری منجر به از کارافتادگی کاملا درسته بخشنامه های خود سازمان تامین اجتماعی هم این رو تائید میکنه، شما اگر بعد از عمل اول ازکارافتاده بودید نمی تونستید تا سال 93 کار کنید، شما میتونید به دیوان عدالت شکایت کنید. بنده هم  تقریبامشکل شما رو دارم و رأی دیوان به نفع بنده شد، ولی متأسفانه تامین اجتماعی با ترفندهای گوناگون و تعلل که ثابت کردنش مشکله، سعی در عدم اجرای رأی داره