در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (130 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید

پدر بنده در تاریخ 96/04/14 پیوند کبد شدن و در کمیسیون پزشکی در تاریخ 96/08/20 از کار افتادگی کلی گرفتن . و تاریخ از کارافتادگی را همون 1396/08/20 زدن در صورتی که تاریخ پیوند 96/04/14 بوده و ایشون از تاریخ 96/01/28 بابت بیماری به صورت مرتب در بیمارستان بستری بوده اند و قدرت انجام کار را نداشتند . آیا می شود نسبت به این موضوع اعتراض نمود و از تاریخ پیوند یا از تاریخی که ایشون بیمارستان بودند ازکارافتادگی گرفت و حقوق این چند ماه را دریافت نمود ؟

با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
سلام طبق قانون از تاریخ تشکیل کمیسیون پزشکی مستمری از کار افتادگی پرداخت میشود