در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (130 امتیاز)
باسلام واحترام.ببخشید آیا شخصی که دارای سابقه بیمه تامین اجتماعی هستش و عمل پیوند کلیه انجام میده بعد از انجام پیوند ازکارافتاده اعلام میشه یا خیر در صورت مثبت بودن پاسخ به چه میزان سابقه بیمه نیاز میباشد؟باتشکر ازشما
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
درصورتی که طبق ماده ۷۰ و ۷۵ شرایط شرکت در کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی داشته باشد و برود کمیسیون بله از کار افتاده کلی میشود یعنی اینکه اگر  بیش از یک سال سابقه داشته باشد و قبل از بیمه شدن بیمار نبوده باشد میتواند در کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی شرکت کند