در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
سلام خسته نباشید شاغل هستم ودچار سکته مغزی وپیوند کلیه راهنمایی فرمایید چگونه ازکار افتادگی دریافت کنم وحد اقل دستمز چقدر میباشد    با تشکر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام به طور خلاصه شما ابتدا باید نامه ای از پزشک خود مبنی بر ازکار افتادگی گرفته و با مراجعه به شعبه و ارایه مدارک و نامه از کارافتادگی، در خواست کمیسیون ماده 91 تامین اجتماعی (کمیسیون پزشکی) را نمایید . پس از بررسی در کمیسیون و اعلام نظر بسته به درصد از کار افتادگی و داشتن شرایط لازمه از مزایای قانونی بهره مند می شوید

اطلاعات تکمیلی در

دانلود فرم استعلام از پزشک معالج را برای شعبه میخواستم

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی