در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
به درخواست های کمیسیون پزشکی برای از کار افتادگی ، چگونه رسیدگی می شود ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام پس از وصول پرونده در کمیسیون پزشکی توسط شعبه بیمه تامین اجتماعی :

تاریخ تشکیل کمیسیون پزشکی جهت حضور بیمه شده به وی اعلام خواهد گردید ، بیمه شده موظف است در روز و ساعت تعیین شده ، در محل برگزاری جلسه کمیسیون پزشکی حاضر شود.

کمیسیون پزشکی با توجه به مدارک و اقداماتی که لزوماً بر اساس ضوابط قانونی بعملمی­آورد مبادرت به صدور رأی مینماید. رأی کمیسیون پزشکی بدوی پس از صدور در روز برگزاری توسط کمیسیون مربوطه به بیمه شده حاضر در جلسه ابلاغ خواهدشد. در صورتیکه بیمه شده به رأی صادره معترض باشد می­تواند ظرف مدت یکماه از تاریخ ابلاغ اعتراض کتبی خود را به شعبه تامین اجتماعی مربوطه تسلیم نماید. آراء کمیسیون پزشکی بدوی که جهت ادامه درمان صادر شده باشد قابل اعتراض نخواهد بود.اعتراض بیمه شده همراه مدارک لازم از طرف شعبه تامین اجتماعی به کمیسیون پزشکی تجدید نظر ارسال می­گردد. آراء کمیسیون های تجدید نظر قطعی و لازم الاجرا­ ست و قابل اعتراض نمی­باشد.

تشریح جزییات ازکارافتادگی در بیمه تامین اجتماعی