در پرداخت حق بیمه توسط (130 امتیاز)
من 6 سال است در شرکتی مشغول کارم بعضی ماه ها به دستور کارفرما فقط 15 روز کار کرده ام و بیمه همان 15 روز به حساب میرفته در حالی که قراردادم 30 روزه است

 ایا میتوانم برای دریافت حق بیمه 15 روزی که به اجبار کارفرما کار نکرده ام شکایت کنم بیمه کامل به من تعلق می گیرد
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

اگر مزد به میزان 15 روز گرفته باشید نمیتوانید ادعای 30 روز حق بیمه را در مراجع اداره کار مطرح نمایید چون با ارایه مستندات توسط کارفرما خواسته شما رد خواهد گردید