در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
پدرم کارفرمای من در امر ساخت و ساز بوده و من بعد از فارغ تحصیلی با ایشان قرارداد شفاهی در حضور جمع بسته ام که برای اجرای پروژه های ایشان به عنوان سرپرست کارگاه حقوق و حق بیمه داشته باشم.
 در طی این سال ها من بارها از ایشان طلب دفترچه تامین اجتماعی کردم ولی ایشان با این نکته که دفترچه تحت کفالت برایش مناسبتر تمام می شود و  برای من هم بهتر است از گرفتن دفترچه خوداری کرد(بازنشسته اموزش پرورش هستند)
اکنون به طور کلی منکر حق بیمه شده و فقط پرداخت حقوق را تقبل کرده.

با شکایت از ایشان میتوانم هفت سال سابقه بیمه خود را برگردانم از ۸۹ تا الان
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اولا" براساس ماده188 قانونکارکارگاههای خانوادگی که انجام کارآنهامنحصرا"توسط صاحب کاروهمسروخویشاوندان نسبی درجه یک ازطبقه اول انجام میشودازشمول قانونکارخارج است.

ثانیا"  اگردرهمین کارگاه یک کارگرغیرکارنماید علاوه برکارگرمذکورافرادخانوادگی هم مشمول قانونکارخواهندبود

درخصوص بیمه علاوه برپی گیری ازطریق تامین اجتماعی  ماده 148قانونکارالزامی رادراین زمینه پیش بینی نموده است