در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
سلام پدر من از سال ۸۷تا سال ۹۰ دریک شرکت کار میکرد.الان پدرم فوت شده.واین شرکت طی کار فقط یازده ماه بیمه کرده.

ومن از ان شرکت الان شکایت کرده ام .و برام جلسه گذاشتن در اداره کار.مراحل کار چگونه است‌؟

ایا من خودم جریمه او یک ماه رو بدم.امکان داره بیمه را برای من درست کنند؟اصل مراحل کار بعد این جلسه چگونه است
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام شما باید کارگرد پدرتان را در آن شرکت اثبات نمایید که رای به نفعتان صادر بشود وبایستی یک پروسه را طی نمایید تا سابقه ای را که اداره کار به نفع شما رای داده را در تامین اجتماعی ثبت کنید