در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض خسته نباشید
بنده در ۱۸ بهمن ۹۵ تصادف کردم ک راننده مقصر محسوب و مجروح شدم. شرکت بیمه گذار بمن گفت ک مراحل پزشکی قانونی رو طی کن و دیه بگیر.

بعد از ۸ ماه این طرف و اون طرف فرستادن و کلی خرج.بهم گفت شما مشمول قانون جدید نمیشین. چون نقص عضو نداشتین و این قانون جدید فقط مخصوص بیمه گذاران از ۱۷ مرداد ۹۶ است.
ضمن اینکه تاریخ صدور بیمه من ۲۸ فروزدین ۹۵ است.
خاستم بدونم من مشمول دیه میشم یا نه ؟
واینکه مثلا شکستگی بینی جز نقص عضو هست یا ن؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله متاسفانه بيمه گران مشمولان اين ماده رو بعد از ايين نامه اجرايي ماده ٣ ميدانند زيراكه حق بيمه بعد از تصويب ايين نامه تغيير كرده ولي از بحاظ حقوقي پرونده شما قابل پيگيري هست و ميشه  بيمه گر رو ملزم به پرداخت خسارات كرد