در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با وانت پیکان چپ کردم. دستم شکسته چندتا دندونم شکسته  ودماغم شکسته. به علت ترکیدن لاستیک چپ کردم.بیمه ماشینم 96/2/27 تمدید کردم.

بیمه حوادث راننده 210ملیون نوشته ولی روی بیمه نامه جلوی حوادث راننده نوشته (فوت ونقص عضو).

با این وجود وطبق قانون جدید که از مورخه 95/3/29تصویب شده آیا دیه به من تعلق میگیره؟

اگر تعلق میگیره میشه حدودشو بگین که آیا ارزش داره دنبالش بیفتم.آیا وکیل لازمه؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

از لحاظ بيمه گر به شما تعلق نميگيره ولي از لحاظ حقوقي بله تعلق ميگيره و از طريق شكايت حقوقي مي توان بيمه گر رو ملزم به پرداخت كرد