در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام و خسته نباشید من تصادف شدیدی داشتم در اثر تصادف طهالم  از بدنم خارج کردن  میخام بدونم برداشتن طحال جز نقص عضو محسوب میشود یا خیر  ؟ ایا دیه ای تعلق میگیرد رانتده مقصر هم خودم بودم
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در صورتی که شما راننده مقصر باشین و طحالتون رو خارج کرده باشن شامل ۷ درصد دیه کامل خواهید شد

که این درصد در صورتی که شخص ثالث به حساب بیاید طبق رای دیوان عدالت ۸ درصد خواهد  بود و دیکه نقص عضو به حساب نخواهد امد