در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام پزشک قانونی برای پارگی طحال من ارش تعیبن کراه ایامیشودوکیل گرفت واعتراض زد ودیه کامل تعلق یردطبق قانون قبل ازسال۹۴ ماده ۵۶۷
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ... مطابق رای وحدت رویه شماره 740 دیوان عالی کشور پارگی طحال و خارج کردن آن شامل دیه مقدر نبوده و ارش تعیین میگردد و بر اساس آراء صادره ارش خارج کردن طحال بمیزان 10 درصد دیه کامل میباشد.