در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من در تاریخ 31 مرداد نود وشش تصادف کردم و مقصرم یه سرنشینم فوت کرده..خودم هم دچار خردشدگی یک سوم استخوان ران و پارگی عمیق ساعد دست چپ شدم..

به من میگن بیمه حوادث راننده فقط نقض عضو میده و بهم تعلق نمیگیره..تاریخ بیمه هم 16 شهریور نود وشش تمام شد
اگه میشه راهنماییم کننین
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

به شما طبق ماده٣ قانون بيمه شخص ثالث تمام خسارات بدني تعلق خواهد گرفت