در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

کارفرمای ما مدعی است تعداد روزهای مرخصی استحقاقی سالانه، 26 روز است، در حالی که قانوناً 30 روز مرخصی داریم. آیا این ادعا قانونی است؟

من هرجا که کار میکردم 2 روز نیم مرخصی داشتم اما فکر کنم اینجا از قانون برداشت متفاوتی دارن و میگویند 26 روز مرخصی در سال بنابر این 2 روز در ماه به ما مرخصی میدهند .

در لینک زیر نیز اطلاعاتی خواندم که فکر میکنم  درست است لطفا فردی اگر مطلع است به بنده کمک کند

متشکرم

2 پاسخ
قبل توسط (22,650 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ
بر اساس قانون مرخصی وزارت کار ( ماده 64 قانون کار )، مرخصی استحقاقی سالانه کارگران با استفاده از مزد و احتساب چهار روز جمعه، جمعا یک ماه (30 روز) است. سایر روزهای تعطیل جز ایام مرخصی محسوب نخواهد شد. بنابراین در پاسخ به سوال مرخصی سالانه 26 روز یا 30 روز است باید گفت که مرخصی سالانه ۲۶ روز است که با احتساب ۴ جمعه جمعا معادل ۳۰ روز می شود.
بنابراین در محاسبه مرخصی سالانه بدون در نظر گرفتن جمعه ها و ایام تعطیل رسمی ۲۶ روز به عنوان مرخصی در نظر گرفته می شود.
به عنوان مثال با درنظر گرفتن ۲۶ روز مرخصی سالانه، اگر فردی به مدت ۱۰ روز متوالی از مرخصی استفاده کند روز جمعه در شمارش شمارش مرخصی سالانه محسوب نمی شود.