در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام
حدود ۱ سال پیش یکی از همسایگان در حال جمع آوری مغازه خود بود و از من خواست همکار خانمی که در مغازه اش مشغول به کار بوده است را بصورت کار آموز در مغازه ام مشغول کنم و اون خانوم به صورت مستقل در مغازه ام کار کند و من قبول کردم
در این مدت این خانوم هر روز اجناسی را از من خریداری میکرد و به مشتریان خودش می فروخت و اینجانب مبالغ مختلفی را به عنوان پورسانت هر ماه به حساب ایشان واریز میکردم همینطور ایشان مبالغی را به حساب من واریز کرد.
بعد از ۶ ماه به علت ورشکستگی تصمیم به جمع آوری مغازه گرفتم و کلیه حساب کتاب را با ایشان انجام دادم
و ایشان را به محل دیگری برای کار معرفی کردم اما هیچ سند و مدرکی بین خودمان امضا نکردیم
بعد از شش ماه آن خانم با صاحب کارش به مشکل بر خورد و به اداره کار برای من شکایت کرده ! ولی به آدرس محل کار جدید،که حقوقش رو نگرفته و درخواست اضافه کاری و سنبات و عیدی کرده وخودش را به عنوان حسابدار معرفی کرده که هیچ سابقه کاری هم نداشته
حتی زمانی را که در مکان دیگر مشغول بوده به عنوان کار در مغازه من اعلام کرده و در حال حاضر مغازه حدود یک سال است تعطیل می باشد و هیچ اجاره نامه ای بهداسم من برای اون مکان وجود ندارد

آیا با وجود نداشتن جواز کسب و قرار داد اجاره نامه می تواند کاری از پیش ببرد؟
مدارکی که دارد فقط پرینت بانکی و مبالغ نایکسان توسط من حتی در زمانی که مغازه جمع آوری شده بود است. همینطور من  در پرینت بانکی مبالغی دارم که ایشان برای من واریز نموده است .همنطور استشاد محلی دارم که هیچ رابطه کار فرما و کارگری بین ما نبوده
همینطور مدت کارش را بیشتر از مدتی که در مغازه من حضور داشته اعلام کرده
چگونه میتوانم ثابت کنم که رابطه ای بین ما نبوده حتی هیچ یک از احضاریه ها توسط من امضاء نشده است
ممنون میشم جوابمو بدین
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
احراز رابطه کارگری وکارفرمایی وتشخیص شمول یاعدم شمول مقررات قانونکار نسبت به افراددرصلاحیت مراجع حل اختلاف اداره کارمیباشد

درصورتی که درکارگاه دوم ازناحیه شما دستمزدودستورکاری داده نشده رابطه فی مابین شماباکارگروجود ندارد،داشتن یانداشتن مجوزشرط رابطه نمیباشد به هرحال ارایه مدارک ودفاع درحلسه مسئله بیسارمهم میباشد