در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام.

اینجانب در یک شرکت کارمند قراردادی هستم.سه سال پیش یک کارگر به مدت دو سال در شرکت بدون قرارداد و حق بیمه کار میکرد.

حقوق ایشان و یک کارگر دیگر به حساب من واریز میشد و من به حساب آنها کارت به کارت می کردم. حالا این کارگر از شرکت شکایت کرده و شرکت منکر کار وی شده است.

کارگر اکنون از من شکایت کرده است.

آیا می تواند ثابت کند که من کارفرما هستم و من محکوم به پرداخت حق و حقوق او می شوم؟

چگونه می توانم ثابت کنم که وی برای شرکت کار می کرده نه برای من؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
بهترین راه ممکن اثبات رابطه کارگری وکارفرمایی شما با شرکت است.ودر مرحله بعد عدم اثبات رابطه کار شما با سایر کارگران است.