در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (150 امتیاز)
با سلام

بنده از 13 آذر 95 برای یک شرکتی کار کردم و به دلیل پرداخت نکردن حقوق تاریخ 7 اردیبهشت 96 انصراف دادم قراردادی را که با من بستند مبلغش معادل پولی بوده که براساس آن بیمه رد میکردند ولی حقوقم دو برابر مبلغی بوده که در قرارداد برام نوشته بودند و اعلام کردند که مابقی حقوق شما که در قرارداد نیامده بصورت پشت کارتی به شما پرداخت می شود و این پیام ها را در تلگرام برای من ارسال کرده اند و پیام ها موجود می باشد.

 از طرفی دیگر تا پایان اسفند برای من بیمه رد کرده اند در حال حاضر از پرداخت حق و حقوقم خوداری می کنند چگونه می توانم حق و حقوقم را دریافت کنم؟؟

با تشکر از راهنمایی شما
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

لطفا بفرمائید که تتمه حقوق شما را چگونه پرداخت می کردند؟ در صورتیکه به حساب شما واریز می شد ، می بایست با ثبت دادخواست در اداره کار محل مربوطه ، نسبت به الزام کارفرما به محاسبه کلیه مطالبات شما به میزان حقوق واریزی اقدام نمائید. آیا انصراف شما ( عدم همکاری ) بصورت کتبی و تائید کارفرما بوده است؟ در صورتیکه ترک کار نموده باشید سنوات خدمت به شما تعلق نخواهد گرفت. و تا آخرین روز کارکرد شما ، کارفرما مکلف به واریز حق بیمه می باشد.