در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
سلام
من مدت 5 ماه در شرکتی مشغول به کار شدم در ابتدا قرار بود بعد از دو ماه بیمه شوم ولی بعد گفتن پول بیمه را از ماه سوم به بعد پرداخت میکنم مکان شرکت عوض شده و من حدود دو روز منتظرم تا بهم اطلاع بدن دوباره برگردم سرکار.
در این مدت حقوق کامل و مزایا دریافت نکردم فقط مبلغی از کارمزدم را گرفته ام
ایا با توجه به اینکه قرار داد ندارم امکان شکایت و گرفتن کامل مزایا وجود داره؟
و اینکه من اخراج نشده ام و موقتا تا جا به جایی شرکت بیکارم این موضوع خللی در دریافت مزایایم به وجود نمیاره؟
1 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
دوست گرامی
سلام
بله  نیازی به قرار داد نیست   بعداز برسی  کارشناسان اداره  کار قسمتی یا کامل به حقوق خود خواهید رسید
بستگی به نظر کارشناس دارد