در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
«amir»:سلام
پدر من تو کارگاه رنگ کاری کار میکرد،و کار فرما ب جای بیمه ،حق بیمه بهش میداد و ازش رسید و رضایت می گرفت.

پدرم چند ماه پیش تو کارگاه ضعف میکنه و ب حالت تشنج روی زمین ميوفته

و سه تا از  مهره های کمرش ميشکنه

تو این چند ماه کارفرما ی حقوقی میداد و میگفت کمرت بهتر شد میتونی ب کار برگردي

ولی الان زده زيرش

و میگه اگه دوباره حالت بد شه بیمه حوادث جوابگو نيست

درحالی ک بیمه حوادث هیچ پرداختی و یا ديه ای ب ما نداد بابت کمرش

چون دگ تقریبا نميتونه کارکنه

الان ما میتونیم از کارفرما شکایت کنیم

اگه میشه لطفا کمک کنيد

ممنون
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
بلا میتوانید اقدام به طرح دادخواست از کارفرما در مراجع اداره کار اقدام و نسبت به خواسته خود در خصوص بیمه معوق اقدام نمایید

دریافت وجه بیمه هیچ حقی را برای کارفرما ایجاد نمینماید و این اجازه وجود ندارد که حقی که مربوط به تامین اجتماعی میباشد( حق بیمه) بین طرفین توافق گردد و وجه به کارگر پرداخت شود