در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام
ما نزدیک به 160 نفر پرسنل شرکتی هستیم که توسط شرکت راستین خدمات جهت کارفرما شرکت متانیر مشغول به کار هستیم جدیدا متوجه شدیم که حق بیمه ما کارگر ساده رد شده است در صورتی که ما به عنوان کارشناس و تکنسین برق فشار قوی استخدام شده ایم و کار فنی انجام می دهیم . آیا می توانیم از شرکت شکایت کنیم؟اگر امکان دارد راهنمایی فرمایید.با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در صورت داشتن طرح طبق بندی مشاغل باید براساس نرخ طرح نسبت به بیمه نمودن و درج شغل در لیست بیمه اقدام از سوی کارفرما صورت پذیرد

کارفرما مکلف به اجرای طرح طبقه بندی بدلیل بودن 50 نفربه بالا میباشد

با مراجعه به اداره کار محل کار خود و مراجعه به واحد جبران نظامهای خدمت درخواست داشتن طرح و عدم اجابت و اجرای طرح توسط کارفرما را اعلام تا اقدامات بعدی صورت گیرد

جهت اطلاعات بیشتر با واحد مشاوره صبا مشاور ارتباط بر قرار نمایید