در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام خدمت شما عرض کنم  مدیر کارگزینی ما با من مشکل داشتم به ریس موسسه شکایت کردم سه  سال پیش البته همه بچه ها کارگر نارضی بودن از ایشون  و اون اقا انتقالی دادن بعد چند  ماه ریس موسسه خودش استفعا داد مشکل براش ایجاد کردن و  دو باره مدیر کارگزی مو ن برگشت ولی منو خیلی اذیت میکنه کارخیلی سختی بهم میده کارمون سخت زیان بار خورده من این اخر کاری نمیتونم ادمه بدم ایا میتونم جای شکایت کنم  در ضمن من جانباز هم ههستم پنج درصد
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

تنها راه شما تعامل و تبعیت از کارفرما میباشد و تنها زمانی میتوانید از کارفرما شکایت کنید که حق و  حقوق قانونی شما را پرداخت ننماید

در مورد سختی کار باید به شعبه بیمه خودتان مراجعه و درخواست بررسی شغل خود را ارایه دهید تا در صورت تایید از مزایای در نظر گرفته شده برخوردار شوید

اینکه با شما لج کرده قطعا مقصر شما هستید و اگر کمی مثبت نگاه کنید میتوانید با کارهای خوب و مفید و درست انجام دادن کارهایی که بشما محول میشود ،نظر وی را جلب نمایید

تجربه ثابت کرده در محیط های کاری افراد از مدیری خوششان نمیاید که در کار خود دلسوز و سختگیر است و سختگیری وی را ناشی از بد بودن وی می دانند

پس اولین قدم شما اصلاح رویه کاری و تبعیت از قوانین باشد

فرمودید جانباز 5% هستید و این بسیار برای هر شنونده ای باارزش است و نشان از فداکاری شما دارد پس تلاش کنید در راستای اهداف شرکت خودتان تا چرخ های اقتصادی کشور به دست شما بچرخد با همان روحیه جانبازی خود نظر کارفرما را جلب کنید