در پرداخت حق بیمه توسط
سلام من در بانک صادات مشغول کار بودم که بعد از اخراج از بانک در اداره کار شکایت کردم طبق ماده ۱۴۸ قانون کار کار فرما محکوم به پرداخت حق بیمه شد ولاکن از پرداخت حق بیمه استنکاف می کند چه کنم
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
باسلام....پس از اخذ رای قطعی هیات حل اختلاف  واجراییه از اداره کار. بامراجعه به مجتمع قضایی مربوطه وسپس اخذ نامه از شعبه دادگستری  به شعبه تامین اجتماعی محل انجام کار اقدام نمایید.باثبت نامه اجرایی دادگستری در بیمه تامین اجتماعی .مراحل پیگیری توسط واحد درامد سازمان وتعیین مبلغ بیمه توسط ان واحد ونهایتا  صدور برگ اجراییات وحصول حق بیمه اقدام خواهد شد.