در پرداخت حق بیمه توسط
سلام
کارفرما من را به مدت 10 ماه بیمه نکرده اداره کار رای داد که حق بیمه را در وجه تامین اجتماعی پرداخت کنه.ولی فعلا خبری نشده.من برای پیگیری به کجا مراجعه کنم تامین اجتماعی یا اداره کار؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.پس ازقطعیت رای در اداره کار وپیرو آن گرفتن اجراییه از اداره کار وثبت در اجرای احکام دادگستری ،نامه ای از شعبه دادگستری  به شعبه بیمه تامین اجتماعی تنظیم و ارسال میگردد.که پس از آن شعبه بیمه اقدام به اخذ مبلغ از کارفرما خواهد کرد.