در پرداخت حق بیمه توسط (130 امتیاز)
در یک کارگاه ساختمانی به عنوان مهندس برای سازنده  ی ملک کار میکردم
 با توجه به اینکه در طول کارکردم از جانب کارفرما هیچ مبلغی بابت بیمه واریز نشده بود به اداره ی کار شکایت کردم و با احراز رابطه ی کارگری و کارفرمایی، کارفرما مکلف به پرداخت حق بیمه شده
 حالا سوالم اینجاست با توجه به اینکه اون ملک الان ساخته شده و کارش تموم شده...آیا روند اجرای حکم و پرداخت حق بیمه از جانب کارفرما با مشکل مواجه خواهد شد یا مشکلی از این بابت وجود نداره؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام
اولا از شخص شکایت کردید یا شرکت
دوما اگر آدرس خوانده را محل کار اعلام نموده اید و الان پروژه به اتمام رسیده میتوانید با مراجعه به شعبه تامین اجتماعی نسبت به اطلاع دادن از تغییر آدرس کارفرما اقدام و درخواست نمایید بدهی صادره به آدرس جدید کارفرما ابلاغ گردد