در بازنشستگی و مستمری توسط
باسلام ،من کارشناس ساختمان بازنشسته وزارت نیروهستم سالها قبل دردوکارگاه مختلف هرکدام به مدت یکسال سابقه پرداخت بیمه دارم وخدمت سربازی راکه انجام دادم جهت اضافه شدن به سنوات ازتامین اجتماعی خریداری نمودم ،28 سال سابقه کارپیوسته دروزارت نیرو دارم ، یکسال دریک شرکت ساختمانی ویکسال هم درشرکت ملی گاز سابقه پرداخت بیمه دارم ولی مستمری ام را براساس 28 سال تعیین کرده اند ودوسال سابقه کارم راجزوسنوات حقوقی به حساب نیاورده اندلطفا راهنمایی بفرمایید . متشکرم
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام در صورتی که مبلغ حق بیمه به حساب تامین اجتماعی واریز شده باشد این سوابق باید در سابقه شما لحاظ شود می توانید با مدارک مبنی بر پرداخت حق بیمه آن دوره به شعبه بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید

** البته اگر سوابق بیمه شما طوری بوده است که از چند جا ریخته شود همه به عنوان یک سابقه حساب می شود

مثلا در یک ماه هم وزارت نیرو برای شما واریز حق بیمه داشته و در همان ماه شما در جای دیگری هم کار می کردید و حق بیمه به حساب برای شما واریز شود شما کلا یک ماه سابقه بیمه دریافت کرده اید