در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید یک سوال داشتن اینکه توی یک کارگاه دارم کار میکنم کارفرما بیمه من روسه ماه است از کارگاه دیگری رد میکنه که کارفرما در انجا فقط سهام دار است ایا از لحاظ قانونی مشکلی نداره.لازم به ذکر است که ما از شرکت بعلت بعضی ایتمهای حقوقی شکایت کرده ایم.
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
درود. طبق قانون تامین اجتماعی، حق بیمه هر شخص می بایست توسط نزدیک ترین شعبه تامین اجتماعی به محل کار پرداخت گردد. اما در صورتی که حق بیمه کارگر از استان دیگر یا از شعبه دیگری پرداخت شده باشد، در صورت نیاز امکان انتقال سوابق بیمه ای از یک شعبه به شعبه دیگر مقدور می باشد.