در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
با سلام

اینجانب با آزمون متمرکز سراسری سال 90 در یکی از شرکت های وابسته دولتي قبول شدم. با آنکه سال 92 تایید فرایند از طرف معاونت منابع انسانی و تحقیقات منابع انسانی شده ام و باید شرکت من را جذب می کرد (تمامی نامه های آن مستند موجود است) اما به بهانه مختلف این کار را عقب انداخت.

بعد از شکایت از طریق دیوان عدالت اداری سال 96 توانسته ام وارد سازمان بشوم.

 حالا این سوال را دارم با توجه به تخلف صورت گرفته و اینکه در قرارداد من قید شد سهمیه آزمون استخدامی سال 90 ، می توان جهت گرفتن حقوق و بیمه آن 4 سال شکایت کنم؟ و اداره کار مرجع بهتری است یا دیوان عدالت اداری؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
می توانید اقدام کنید اما اینکه نتیجه بگیرید یا نه معلوم نیست. در صورتی که مشمول قانون کار هستید از طریق مراجع حل اختلاف اداره کار و در غیر اینصورت از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید.