در قانون کار و قرارداد کار توسط (110 امتیاز)
سلام بنده 6 سال به صورت قرارداد پیمانکار در قسمت نگهبانی مخابرات مشغول کار بودم که اوایل سال 96 آزمون استخدامی آتشنشانی قبول شدم و تسویه کردم رفتم آتشنشانی

.ولی چون این شغل باروحیه ام سازگار نبود پس از 9 ماه برگشتم مخابرات که حراست نامه بازگشت به کار زده برای پیمانکار ولی پیمانکار قرارداد منو از صفر بست و سابقه قبلی من را حساب نکرد و حق سنوات من از صفر شروع شوه که من نزدیک به 400هزار تومان ماهیانه ضرر میکنم آیا این کار پیمانکار قانونی است؟ اگه نیست چه راه حلی دارد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
موضوع درخواست شما واضح نیست.
ولی اگر سنوات پایان خدمت شما به نرخ ماه آخر فعالیت در مرحله اول پرداخت شده است،اشکالی ندارد.چون برای مدتی ارتباط کار  قطع شده است.وکارفرما میتواند سنوات مرحله نخست را باهمان حقوق پرداخت کند.