در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)

باسلام مجدد ميخواستم ازتون سوال كنم پس من اون 4ميليون چك رو از اداره كار نگيرم فعلا ؟ اگه برم ديوان عالي شكايت كنم به نظرتون اميدي هست باتوجه به اينكه دراينجا 2سال ميخواد بيمه برام رد كنه امكان داره اين هارو هم ازدست بدم وبه چيزي نرسم؟

مربوط به این سوال:در اداره کار به علت راهنمایی اشتباه باعث شد حقم رو نگیرم آیا می تونم برم دیوان عدالت شکایت کنم

1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه شما در اداره کار توافق کردید  ولی احساس میکنید حقی از شما براورده نشده میتوانید به دیوان عدالت اداری که مقامی بالاتر از اداره کار میباشد میتوانید مراحعه واحقاق حق نمایید حتی میتوانید  مبلغ مورد مطالبه را دریافت نمایید والباقی حق خود را پیگیری نمایید .ایمانی