در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
باسلام وخسته نباشيد درشركت حمل و نقل در سال 86 مشغول به كار شدم و در سال 90 به علت بارداري ترك كاركردم به علت مشگلات زياد درسال 91 دوباره برگشتم سر همون كار و تا 30 بهمن 95 مشغول به كار بودم

دربرج 8 سال 95 مامور بيمه اومد و به طور اتفاقي منو ديد كارفرما گفتند تازه اومده و مامور مجبورشون كرد كه منو بيمه كنن به مدت يك ماه بيمه شدم و بعد اون برام ترك كار زدن و گفتن اگه مامور اومد بگو تازه اومدي

منم از شركت اومدم بيرون و رفتنم اداره كار شكايت كردم و حق بيمه و سنوات خواستم 3 جلسه رو پشت سر گذاشتم اداره كار گفت كه چون قرارداد كاري نداري و ليست بيمه نداري هيچ كاري نميتوني بكني ولي با صحبت هايي كه كردم و مدارك كوچيكي كه دردست داشتم اونا با كارفرما صحبت كردن تا 2 سال برام بيمه بريزه و 4 ميليون بهم پول بده در حالي كه شركت يك ميليون  700 بهم بدهگاره

اداره كار منو ترسوندن و گفتن همينو بگير بيخيال شو امضا كن درحالي كه واقعا حقم بيشتر از اينا بود منم به خاطر حرف اونا امضا كردم تاريخ 21 تير بود جلسه ام

حالا ميخواستم ازشما بپرسم ميتونم اعتراض كنم و به ديوان عالي شكايت كنم شما لطف ميكنيد منو راهنمايي كنيد؟

درضمن خود كارفرما هم تائيد كردن كه در اون سالها من اونجا بودم ولي گفتن به صورت پورسانتي بودم درحالي كه چنين نبود .
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام اگر در اداره کار درهییت توافق کرده باشین متاسفانه کاری نمیشه کرد چون ارادی بوده ولی اگر احساس  میکنید واقعا حق شما بیش از این بوده میتونید با مدارک ومستندات واقعی به دیوان عدالت اداری موضوع رو پیگیری نمایید وکار دیگه میتونید به اداره کل در خیابان هویزه نبش مرغاب البته در خیابان سهروردی مراجعه وموضوع اعلام نمایید...ایمانی