در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام بنده در مشاغل سخت در حال بازنشستگی هستم مرخصی من بر اساس 30 روز محاسبه شده ایا میبایست  براساس 35 روزمحاسبه شود منظورم این است که 5 روز مرخصی که استفاده نشده را میتوان مبلغ ریالی ان را دریافت کرد
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
مرخصی موضوع ماده 65قانونکارهیچگونه ارتباطی باسنوات ارفاقی ماده 76ق.تامین اجتماعی ندارد،بعبارتی دیگرکسانی که درکمیته های مشاغل سخت وزیان آوررای سخت وزیان آورسنوات ارفاقی می گیرندبه منزله استفاده ازماده 52 قانونکارنیست ،استفاده ازمزایای مواد52 و65 ق.ک دارای سازوکارمربوط رادارد.