در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام.من یک سال پیش با شرکتی که کار میکردم قطع همکاری کردم اما برای انجام امور تسویه مراجعه نکرد و امسال اقدام کردم.

بطور کلی دو سال و نیم اونجا مشغول کار بودم و دلیل قطع همکاریم عدم توافق مبلغ حقوق دریافتی بوده.در زمان کارم دوبار با مطرح کردن این موضوع درخواست استعفا دادم ولی موافقت نشد و قول رسیدگی دادن نهایتا در شروع سال جدید که منظور سال 95 هست قراردادی که برای من حاضر شد مجددا با مبلغ حقوق قبلی بود و اضافه حقوق رو بصورت کارانه در نظر گرفتن که هیچ کجا بصورت رسمی ثبت نمیشد و من قرارداد رو امضا نکردم و طی مکالمات شفاهی قرار بر این شد که اگر تا اول تیر ماه اصلاح نشد من قطع همکاری کنم و همین کار هم کردم.

الان با توجه به اینکه قطع همکاری من بصورت استعفاء کتبی نبوده و شفاهی بوده میخوام بدونم برای مطالباتم که شامل حقوق دو ماه و نیم و سنوات و کارانه و عیدی و پاداش میشه، آیا کارفرما می تونه ادعای ترک کار کنه و سنوات رو پرداخت نکنه؟

و با توجه به اینکه کارانه من جایی ثبت نشده بجز یه نامه که با سربرگ شرکت هست و امضای مدیر اداری ولی بدون مهر و شماره نامه و تاریخ می تونن پرداختش نکنن؟

با توجه به اینکه هیچ کارانه ای بهم پرداخت نکردن اون نامه قابل استناد هست؟و اگر قصد داشتن ترک کار رو مطرح کنن من میتونم پرداخت نامنظم حقوق و سه ماه یکبارشون رو مطرح کنم و از حقم دفاع کنم؟یا به استعفاء های قبلیم استناد کنم؟ممنون
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
اگر قطع رابطه کاری همزمان با پایان قرارداد بوده باشد ترک کار محسوب نمی شود. هرچند در صورت ترک کار هم شما مشمول دریافت مزایای قانونی خواهید بود. در صورتی که مستنداتی در خصوص حقوق بیشتر دارید می توانید جهت بررسی به هیئت های حل اختلاف اداره کار ارائه نمایید.