در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
با سلام یک سال پیش در یک تصادف رانندگی دچارت جراحت از ناحیه زانو شدم و با شکایت از راننده مقصر، برای گرفتن دیه از بیمه اقدام کردم

حدود 1 ماه پیش رای شورای حل اختلاف برای گرفتن بیمه صادر شد و بیمه حتی مبلغ دیه را تعیین کرده ولی به بهانه عدم پرداخت حق راننده مقصر از دیه، بیمه حاضر به پرداخت دیه به بنده نمی باشد و حتی در مراجعه حضوری به من گفته شده که در صورت که بخواهم خسارت را بگیرم باید حق راننده از دیه، توسط من یا راننده پرداخت شود (و البته راننده تمایلی به پرداخت ندارد) و بیمه هیچ توان قانونی برای گرفتن این پول از راننده ندارد. باید چکار کنم؟
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

ادعاي بيمه وجاهت قانوني ندارد و موظف است بدون قيد شرط خسارات شمارو پرداخت كند و بعد سهم مقصر حادثه(٢/٥درصد) رو ريماوري كند