در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام.
بنده در اتوبان رانندگی میکردم که یک نیسان وانت از پشت به ماشین من زد.بعد از اینکه پلیس امد نیسان وانت را مقصر تشخیص داد و بیمه و کارت ماشین نیسان وانت را به من داد و کارت ماشین بنده را به طرف مقصر داد.....و از مقصر پرسید که خسارت من را میدهد یا نه که راننده نیسان در صحنه تصادف قبول کرد که خسارت بنده را نقدا بعد از اینکه ماشین بنده را به صافکار نشون دادیم بدهد اما بعد از یک روز راننده مقصر زده زیرش و میگوید نه خسارت را نقدا میدهد نه به بیمه می اید تا خسارت من را بیمه بدهد....بنده باید چکار کنم....لطفا نگید که برم شورای حل اختلاف که اصلا وقت اینکارارو ندارم...خسارت وارده به ماشین من حدود پانصد هزار تومان میباشد
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
دوست عزیز وقت شما گرانبهاست ولی راه حل همین است
شما میتوانید به مراجع قانونی مراجعه کرده و هم برای خسارت و هم افت  قیمت تامین دلیل کرده و مداک را نزد خود نگه دارید