در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
بدون قرار داد چهارسال در كارگاه ساختمانى ،دو نوبت بدون حتى يك ساعت مرخصى وتعطيلى،٢٤ ساعت (روزها امورادارى،خريد،كارگرى،شبها نگبان اگر بارى يا رنكارى يا خورده كارى ديگه هر دستورى كه كارفرما ميداد) اچار فرانسه كم مياره،حتى مدت يك سالش كه كارگاه نيمه تعطيل بوده ،به دليل قطع برق وتلفن از منزل مسكونى امرروبروى كارگاه كابل كشيدم واستفاده ميكردن بى معرفتا،كلى از مطالباتم قرار بود اخر كار بگيرم

چند ماه به اتمام كار دوتا افغانى اوردن به من گفتن خداحافظ ،حسابى ام نداريم،شكايت كردم ،استشاد دارم ،چند تا از چك حقوقهايى كه دادنم شانسى عكس گرفته بودم ،پيدا كردم ،دادم رو پروندس،ولى راى دادن همون دو سه ماهى كه چكاش هست قبول كردن ،حتى اگه كارفرما رو بخوان ،ميگه كه كار ميكردم ،ولى نخواستنش و با توجه به اين مدارك واستدلال خودشون راى دادن،اعتراض دادم ،ممكنه ضدوبند بكنن حقمو بخورن ،يا در نهايت به حقم ميرسم ،

متشكرم
2 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
به هرحال اثبات رابطه کاری و ساعات کار و اضافه کاری و غیره با کارگر می باشد. مگر اینکه درخواست بازرسی از محل کار بدهید و کارفرما مدت کارکرد شما را تأیید کند. بابت قرارداد هم میتوانید ادعا کنید که کارگر دائمی هستید و هیئت را قانع کنید تا بازگشت به کار شما ره تأیید کند.