در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام
من با موتور در اتوبان روی سنگ رفته و زمین خوردم.. افسر راهنمایی علی تصادف را در کروکی عدم توانایی کنترل موتور توسط راننده و رعایت نکردن مقررات نوشته است..
ایا بیمه شخص ثالث خودم با این کروکی به من دیه پرداخت می کند؟
و دیه پرداختی فقط برای نقص عضو هست یا هرگونه دیه؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
بلا دور باشه علی اقا
درابتدا به پزشکی قانونی مراجعه کنیدبرای تعیین میزان جراحات .
بله دیه جراحات و ارش به شما تعلق میگیره اگه بیمه نامه داشته باشی و همینطور گواهینامه .
البته بهتون بگم کار دشواری دارید و حتما قبل از طرح دعوا مشاوره حقوقی یا وکیل بگیرید. موفق و سلامت باشی