در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام راننده موتور سیکلت بودم خودرو بهم زد مقصر شدم

پزشکی قانونی طول درمان داد که در اخر جواب این گونه بود

شکستگی انتتهای تحتانی استخوان درشت نی ساق راست در ناحیه قوزک داخلی که تحت عمل جراحی و تعبیه وسایل ارتوپدی(دوعدد پیچ)

شکستگی ثلث تحتانی استوان نازک نی ساق راست که تحت عمل جراحی و تعبیه وسایل ارتوپدی پیچ و پلاک قرار گرفته که به صورت مطلوب التیام یافته و دارای دیه مقدرند

ارش اسیب نسج نرم ساق راست در اطراف محل تعبیه ارتوپدی جمعا به میزان 4درصد دیه کامل است

مقدار دیه در کل چند درصد میشه؟؟؟

من راننده مقصر شدم کله دیه بهم تعلق میگیره؟؟

الان نامه پزشکی قانونی و باید ببرم اداره بیمه خودم؟؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

دیه جراحات شما ۲۴ درصد ثابت است .

در اجرای ماده ۱۰ ایین نامه اجرابی ماده ۳ قانون بیمه شخص ثالث مصوب ۹۵  مدارک جهت پرداخت خسارت راننده مسبب حادثه

۱. گواهینامه

۲.تاییدیه پزشکی قانونی

۳. کروکی راهور

۴. گزارش اورژانس

۵. گزارش بالینی و بیمارستانی

۶. بیمه نامه

رو به شرکت بیمه تحویل بدهید تا خسارت شما پرداخت شود