در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

من حدود یک ماه پیش ترک موتور دوستم بودم که یک موتور سوار به صورت خلاف نزدیک پل راه ما رو داشت قطع میکرد .دوستم برای اینکه نخوره به اون اومد که اونو رد کنه خوردیم زمین و با اونم برخورد نکردیم..من از پشت موتور پرت شدم و دستم دو سه جا شکست. اوژانس اومد منو برد بیمارستان ولی دوستم سره صحنه بود.اون موتور سوارم صحنه رو ترک کرد کرد .حالا من ازدوستم شکایت کردم و از بیمه اون استفاده کنم. سره صحنه پلیس  ۱۱۰ اومد .راهنمایی و رانندگی هم اومده دوستم رو جریمه کرده  ولی کروکی نداده .دوربین ها هم مثله این که بعده چند روز پاک میشه ..راهنماییم کنید سپاس
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
ارزوی بهبودی براتون دارم .
شما هم میتونید از طریق دادگاه از راهور کروکی رو بگیرید و هم با مراجعه حضوری و اعلام ساعت و تاریخ کروکی رو دریافت کنید .
ترسیم کروکی از وظایفی هست که در بیمه ثالث مصوب ۹۵ بر عهده راهور گذاشته شده