در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام. من با خودروی پراید با یه موتور سیکلت تصادف کردم که راننده موتور سیکلت مدارک همراه نداشته و بیمه نامه معتبر نداشته.

 ایا در صورت احراز اینکه راننده موتور گواهینامه نداشته باشد باز هم من مقصر هستم؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
در یک تصادف، مقصر مشخص است. عاملی که فعل یا ترک فعل او منجر به بروز تصادف و خسارت به اموال یا جان اشخاص ثالث شده است.

اینکه راننده موتور سیکلت مدارک یا گواهینامه و بیمه نامه نداشته، تخلف محسوب می شود و جریمه خاص خود را درد ولی در میزان خسارت مالی و غرامت جانی او که بر عهده راننده مقصر حادثه است، تاثیری ندارد.

و