در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
طبق قانون كار و با بيمه در يك كلينيك كار ميكردم كه پس از سه و سال و شش ماه ديگر با من تمديد قرارداد نشد.

در پايان هر سال هنگام دادن عيدي يك برگه كه محتواي ان اين بود (عيدي و سنوات و مزايا و.. را گرفتم و ديگر هيچ حقي ندارم)بهمون ميدادن كه امضا كنيم.در صورتي كه فقط معادل حقوق يك ماه پرداخت ميشد نه بيشتر.

الان براي تسويه حساب أيا حق سنوات به من تعلق ميگيره يا نه؟و ميتونم اين حق رو مطالبه كنم يا نه؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
درقراردادهای معین اگردرپایان قراردادگارگرباکارفرماتسویه حساب کامل صورت گیردوهرگونه حقی رابابت مزایای قانونی وپایان کارازخودسلب نمایدمدرک ارایه شده ملاک درمراجع قرارمیگیرد.مگراینکه تشکیک درتسویه حساب ایجادگردد، مثلا"مبلغ پرداختی تناسبی بامزایای سنوات خدمت یامواردمندرج درتسویه حساب نداشته باشدکه هیات ها درصدورآرااین اختیاررادارندکه واردمحتویات ریالی تسویه حساب به موجب ادله قانونی شوند