در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام من حدود 14 ماه در یک مغازه فروش و نصب تزیینات اتومبیل مشغولم و قرار دادی هم ننوشتم آیا به م حق سنوات و یا حق بیمه تعلق میگیره ماهی 450 گرفتم تا ساعت 10 شب
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام:
احراز رابطه کارگری وکارفرمایی صرفا منوط ومشروط به داشتن قرارداد کار نیست.
بنابراین به محض ارتباط کاری وپرداخت حقوق ودستمزد حق بیمه وسنوات وسایرمزایا به کارگر تعلق میگیرد.