در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

آیا برای کارگاه هایی که فاقد طرح طبقه بندی میباشند هم میبایست بابت حق سنوات برای کارگرانی که سابقه یکسال کارکرد را در همان کارگاه داشته باشند روزانه 17000ریال به حقوقشان محاسبه و اضافه نمود و هم مبنای یک ماه حقوق پایان سال را برایشان لحاظ نمود ؟

حق سنوات برای کارگرانی که کار خود را تازه شروع نموده اند فقط یک ماه حقوق آخر سال تقسیم بر 12 بصورت ماهیانه یا در پایان سال تعلق خواهد گرفت ؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
افزایش سنواتی منوط به کاردرواحدبیش ازیکسال میباشدهرزمان کارکردبه یکسال رسیدبایستی مبلع اعلام شده اعمال گردد،درکارگاههایی که دارای طرح طبقه بندی مشاغل میباشندبراساس جداولی که ازسوی روابط کاراعلام میگرددبایستی ضرایب اعمال گردد