در پشتیبانی بیدبرگ توسط (360 امتیاز)
با سپاس مجدد چگونه می توانم با شما ارتباط برقرار کنم درباره وکالت پرونده یا شماره تلفن خود را بدهید یا این شماره منه ****** رازقی هستم درمورد وکالت پرونده خسارت از شرکت بیمه سینا ممنون و تشکر
1 پاسخ
توسط (5,180 امتیاز)
سلام
وقت بخیر

بیدبرگ پیگیری پرونده وکالت حقوقی را انجام نمی دهد، اگر چه می توانید از خدمات مشاوره تلفنی یا حضوری مشاوران همکار بیدبرگ استفاده کنید.