در دیه و بیمه خودرو توسط (160 امتیاز)
با سلام

من 14 ماه پیش مسافر یک اتوبوس بودم که در مسیر تصادف کرد که تعدادی مسافر مصدوم شدم که پس از طی مراحل پزشکی قانونی چهار و نیم درصد دیه کامل برای من نوشت و نظریه پزشکی قانونی را به دادگاه بردم با پیگیری که از سایت قوه قضاییه دارم فقط دو ماه به دو ماه وقت نظارت تجدید می شود به دلیل عدم وصول نظریه پزشکی قانونی، البته استعلام از پزشکی قانونی و بیمه هم انجام شده منتها بازم دو ماه به دو ماه تجدید می شود

سوال اینجاست که مگر همه مصدومین باید همزمان باشه یا باید به دادگاه مراجعه کنم و

سوال دیگر من ماه حرام سال 95 تصادف کردم روی دیه من سال و ماه حرام هم تاثیر دارد حدودا چقدر می شود با تشکر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دیه حرام فقط برای فوت است نه خسارات جرحی. آن هم به شرط ها و شروط ها!

اما بخش اول سوال شما
وقتی رای پزشکی دادگاه مبنی بر حدود 5% دیه برای شما صادر شده، میتوانید بر اساس همان رای، به بیمه گر شخص ثالث مقصر حادثه مراجعه کنید و مطالبه خسارت نمایید.

نیازی نیست که همه زیان دیده ها در یک زمان تسویه خسارت کنند. بیمه موظف است پس از تعیین میزان خسارت، نسبت به تسویه آن اقدام نماید.