در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
اقای علوی ممنون از اینکه وقت میذارید و راهنمایی میکنید...یه سوالی داشتم از حضورتون ،من اگه بخام شما کمکم کنید و شمارو وکیل قرار بدم و به صورت حضوری یا تلفنی از شخص خود شما مشاوره بگیرم باید چیکارکنم؟
2 پاسخ
توسط (36,170 امتیاز)

سلام
با تشکر از طرح سوال تون در بیدبرگ.

بیدبرگ پیگیری پرونده وکالت حقوقی را انجام نمی دهد، اگر چه می توانید از خدمات مشاوره تلفنی مشاوران همکار بیدبرگ در این مورد استفاده کنید.
دریافت مشاوره تلفنی

در حال حاضر امکان دریافت مشاوره تلفنی از آقای هادی علوی وجود ندارد.